Dominique - o vedeta cu...lipici!!


Dragi cititori! Astazi vrem sa va facem cunostinta cu o vedeta de Sibiu, DOMINIQUE Simionescu pe nume. Noi o indragim foarte mult si ii admiram munca si ambitia de care da dovada! Are 9 ani si e deja DJ la un post de radio online - Radio CHRISTAL. Inafara de aceasta ocupatie,Domi,cum ne place noua sa-i spunem,adora sa cante si sa danseze si desigur le face pe amandoua foarte bine!Recent Domi a castigat un premiu important din partea SINDCULTURA Piatra-Neamt,premiu constand intr-un loc in Tabara Muzicala de Vara din orasul mai sus amintit.Ea va petrece acolo o saptamana,pregatindu-se cu profesori de specialitate si incheind cu un mare spectacol care se va televiza.De asemenea, in urma preselectiei care a avut loc la Sibiu,ea s-a calificat in finala FESTIVALULUI TINERETII ce va avea loc in aceasta vara , la Jupiter. Daca vreti sa stiti mai mute despre aceasta fetita talentata ,o puteti face accesand urmatoarele site-uri:
http://dominique2001.wordpress.com/
http://micivedetechristaline.blogspot.com/ - la acest link,o puteti asculta in fiecare duminica de la ora 16,cu invitatii ei din toata tara,mici vedete christaline cum ii numeste chiar ea!
O puteti asculta pe You Tube,aici http://www.youtube.com/watch?v=aTL9V04yBNg ,cu inregistrarea din semifinala Cerbului Copiilor.
Dominique,iti uram mult succes la toate concursurile la care vei mai participa anul acesta si abia asteptam sa ne intalnim din nou,sa ne mai distram impreuna!
Ah! Si era sa uit: votati-o la concursul Licurici pe portativ! - www.asociatie.adrianenache.ro

Comentarii

  1. Ministar va multumesc pentru sustinere.
    Si eu va doresc mult succes si abia astept sa ne reintalnim
    Cu drag va imbratiseaza
    Dominique

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu