Trofeul de Aur pentru Ilinca si Premiul III pentru Patricia la Delfinul de Aur 2011!

Dupa pregatiri intense ce au urmat Ursuletului de Aur,in urma caruia Patricia si Ilinca s-au calificat la Festivalul International DELFINUL DE AUR de la Navodari , iata ca au aparut si rezultatele mult asteptate de toti cei care le cunosc pe cele doua fetite din MINISTAR: Patricia a obtinut Premiul III , confirmand astfel ceea ce noi deja credem cu tarie : ca este o fetita foarte talentata , care promite mult si careia i se prezice o evolutie fulminanta! Premiul i-a fost inmanat de binecunoscutul cantautor MIHAI CONSTANTINESCU , alaturi de care o puteti vedea in poza alaturata!
Ilinca a avut o evolutie de exceptie in concurs,fapt care i-a adus TROFEUL DE AUR , o distinctie la care pana nu demult indraznea doar sa viseze. Iata ca visul a devenit realitate , motiv de bucurie fara margini , lucru care ne-a emotionat pe toti pana la lacrimi (inclusiv pe ea , in momentul decernarii trofeului!!)Inafara de trofeu , Ilinca a mai castigat un premiu din partea FEVRONIA RECORDS , premiu ce consta intr-o piesa in prima auditie , scrisa special pentru ea.
Din toata inima BRAVO pentru aceste doua fetite care au muncit cu daruire pentru a obtine aceste rezultate exceptionale!

Comentarii

  1. Felicitari Patricia.Esti o scumpica.
    Ilinca te felicit din inima.Meritai acest trofeu,pentru ca ai muncit f mult.
    Il felicit si pe d-l prof. Serban Bacila care va pregateste.
    Bravo fetelor si mult succes in continuare
    Pupici pt voi si pt toti copiii din Ministar

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu