La MINISTAR , în acest decembrie ninge.....cu premii!!




Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi , iar bucuriile şi împlinirile dorite şi sperate nu s-au lăsat mult aşteptate. Darurile pentru copiii din MINISTAR au început deja să apară odată cu Gala de Excelenţă 10 PENTRU CLUJ , care a avut loc pe 14 decembrie şi care ne-a umplut de bucurie , când am regăsit-o printre premiaţi , la categoria PRICHINDEII CETĂŢII de îndrăgita PATRICIA CRIŞAN , care anul acesta a avut multe realizări importante în plan competiţional , culminând cu recunoaşterea acestora de către Primăria Municipiului nostru.
Eeeei , dar asta nu e tot! Astăzi s-au întors de la Braşov de la marele concurs internaţional STEAUA CARPAŢILOR cele 6 reprezentante ale MINISTAR , încununate şi ele , de succes! Fetele s-au străduit să dea ce au avut ele mai bun şi asta s-a văzut : s-au întors cu nu mai puţin de 7 premii onorante şi meritorii!
Astfel , "colecţia" arată aşa:
GEORGIANA BORBEI - premiul III -chitară clasică
Grup THEANA - Menţiunea a II-a
Grup STARS - Menţiunea a II-a şi premiul EUROKIDS -( participare gratuită la festivalul cu acelaşi nume din ITALIA)
Grup AQUA - premiul III
ILINCA BĂCILĂ - premiul II şi Premiul Special pentru interpretare de excepţie -la categoria muzică pop -11-14 ani.
Le felicităm din toată inima pe cele 6 premiante ale noastre şi le urăm , în prag de sărbători , ca Moşul să le aducă un sac plin de bucurii şi realizări în anul care urmează!

Comentarii