Trofeul Festivalului Naţional SUFLET DE STEA - Oradea 2012 vine la MINISTAR!

 Zilele trecute, la Oradea, s-a desfăşurat Festivalul Naţional de muzică uşoară pentru copii SUFLET DE STEA, ediţia a IX-a. MINISTAR a fost reprezentat de două domnişoare frumoase  şi talentate, care au fost apreciate şi drept urmare au reuşit să cucerească premii importante, care îmbogăţesc palmaresul lor, personal şi al grupului MINISTAR- implicit al d-lui profesor ŞERBAN BĂCILĂ.
Astfel, PATRICIA CRIŞAN, la categoria de vârstă 4-8 ani, a cucerit premiul III şi premiul Radio România Regional.
ROBERTA PIROŞCA, cu o interpretare deosebită a piesei YOU & I, din repertoriul celebrei Lady Gaga şi o apariţie aparte, a reuşit să impresioneze juriul şi publicul, cucerind TROFEUL festivalului. Festivalul a avut parte de concurenţi excepţionali, de aceea, decernarea trofeului Robertei, s-a făcut în urma unei probe de baraj, constând în intonarea "a capella" a unui fragment din imnul Festivalului, întrucât după dezvăluirea notei secrete, s-a aflat la egalitate cu o altă concurentă - Miruna Gavriş, din Oradea. De altfel, la festivitatea de premiere, au fost trei situaţii de "baraj", care au fost câştigate toate, de concurenţi din Cluj! ( Patricia Crişan - pentru premiul III, Ioana Moldovan - Palatul Copiilor Cluj - tot pentru premiul III la categoria 15-18 ani şi Roberta Piroşca - pentru Trofeu).
Ne bucurăm pentru fetele noastre şi suntem mândri de realizările lor; le dorim să aibă multe succese în continuare!
Câteva cuvinte şi despre  acest fesival: fără a exagera vreun pic, cred cu tărie că este unul dintre cele mai bine organizate festivaluri din România, nu doar prin condiţiile puse la dispoziţia concurenţilor, însoţitorilor şi profesorilor, ci şi prin calitatea muzicienilor, a sunetiştilor, luminilor, transmisiuni TV  live, premii, juriu şi ţinută!
Felicitări domnilor organizatori! Sunteţi nemaipomeniţi!
Felicitări copiilor participanţi; au fost toţi extraordinari!

Comentarii